Badkamer en apart toilet


Badkamer met apart toilet
In deze badkamer in een nieuwbouw woning in marknesse hebben we veel vrijheid gekregen in de inrichting van de ruimte. De klant had een aantal wensen en een ruimte waar we nog mogelijkheden hadden met betrekking tot de plaatsing van wanden en deuren. Met behulp van ons ontwerpprogramma hebben we een aantal verschillende inrichtingsopties bekeken en besproken met de klant. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een badkamer met apart toilet. Het toilet bevindt zich in de badkamer, maar heeft een eigen toegangsdeur. Ideaal.

De wand van het toilet hebben we doorgetrokken de badkamer in. Op deze manier ontstond er een mooie lange wand, waar het meubel er echt eruit springt. Ook is er door het doortekken van de wand direct een ruime inloopdouche gecreerd, met in de wand de thermostaatkraan. De inbouwthermostaat is bewust bij de ingang van de douche geplaatst, zodat wanneer je de douche aan zet niet meteen onder de straal staat. De rest van de badkamer is ruimtelijk gehouden, met onder de tegels nog een aan- en afvoer voor een eventueel bad. Mocht deze in de toekomst nog geplaats moeten worden.

De tegelkeuze is gevallen op een betonlook in de kleur antraciet aangevuld met een mat witte wandtegel. Achter het meubel hebben we tegelstroken toegepast in dezelfde kleur als de vloer, rustig maar toch speels.Contact gegevens

Elschot Tegels & Badkamers
Expansie 43
8316 GB Marknesse

OP AFSPRAAK GEOPEND

 Telefoon: 0527 264298
 Mobiel: 06 10753365
 E-mail: info@elschottegels.nl