Industriële badkamer


Industriële badkamer
In Emmeloord hebben we deze moderne badkamer gerealiseerd. De combinatie van het zwarte aluminium van de douchewand met de betonlook tegels, zorgen voor een industriële look. En deze lijn is ook doorgetrokken in de zwart handdoekdrogers en het zwarte meubel met de glazen wastafel. 

Na lang wikken en wegen is toch besloten om het bad weg te laten uit deze badkamer, want de belangrijkste eis was een ruimtelijke badkamer. Maar.. daar moest wel een ander soort luxe voor in de plaats komen, de dubbel stortdouche. Rekening houdend met de capaciteit van de CV zijn we op Hans Grohe EcoSmart douchekoppen uitgekomen. Hierbij wordt lucht aan het water toegevoegd voor een mooie volle druppel en een verbruik van maar 9 liter per minuut per douchekop. 

In de tegelkeuze is er voor gekozen om het accent op de douchehoek te leggen. Door een kleine tegel van 8x30cm in visgraat verband aan te brengen ontstaat een speels effect. Echt even wat anders! Wel veel voegen natuurlijk.. dus voor het onderhoudsgemak hebben we een waterontharder geinstalleerd.


Contact gegevens

Elschot Tegels & Badkamers
Expansie 43
8316 GB Marknesse

OP AFSPRAAK GEOPEND

 Telefoon: 0527 264298
 Mobiel: 06 10753365
 E-mail: info@elschottegels.nl