Moderne badkamer


Moderne badkamer

In Emmeloord hebben we deze moderne badkamer opgeleverd. Samen met de klant hebben we in het ontwerp programma eerst naar de verschillende opties voor de indeling gekeken. Het bad mocht komen te vervallen, waardoor er een hele ruime badkamer ontstaat. Douche en toilet zijn netjes weggewerkt achter 2 wanden en het meubel is zo de eye catcher in de badkamer geworden. 

Voor de basis is gekozen voor een rustige licht grijze tegel van RAK, met als accent een zwarte hexagon tegel met contrasterende grijze voeg. De hexagon tegel is helemaal van deze tijd en zorg voor een moderne uitstraling. De combinatie is luxe en rustig. 

Voor zowel de douche als wastafelkranen hebben we gekozen voor kranen van Hotbath. De kranen zijn in de muur weggewerkt, waardoor alleen het nodige in het zicht blijft, dit zorgt voor rust. Er is ruimte voor een ruim meubel met 160cm en een hoge kast. Op deze manier heeft de badkamer meer dan voldoende opbergruimte. Voor de afwerking is gekozen voor een warme eiken look meubel met toppaneel en opbouw waskommen. De 2 moderne ronde spiegels met verlichting rondom passen perfect in het geheel. De spiegels zijn voorzien van sensor waarmee de sterkte en kleur van de verlichting aangepast kunnen worden. De zwarte accessoires en accenten maken de badkamer helemaal af. 

Wij zijn trots op het resultaat! 


Contact gegevens

Elschot Tegels & Badkamers
Expansie 43
8316 GB Marknesse

OP AFSPRAAK GEOPEND

 Telefoon: 0527 264298
 Mobiel: 06 10753365
 E-mail: info@elschottegels.nl