Tegels

Wandtegels

Wandtegels worden veel gebruikt in de badkamer of het toilet. Een wandtegel zorgt voor een gemakkelijk schoon te houden, waterdichte afwerking van de wanden. Om deze reden wordt de wandtegel ook regelmatig toegepast in de keuken of bijkeuken. 

Elschot Tegels biedt een ruim assortiment wandtegels in verschillende stijlen, afmetingen en kleuren. De combinatie met de vloertegel bepaalt uitstraling. Met ons 3D programma kunnen we ruimte heel goed visualiseren. Een bezoek aan onze showroom is daarom zeker de moeite waard. 

Vloertegels

De vloertegel, ook wel plavuis, kan in vele ruimtes worden toegepast. Uiteraard in de badkamer of het toilet, maar ook in de woonkamer en andere leefruimtes. Een tegelvloer is duurzaam, sterk en gemakkelijk in onderhoud. Een ander voordeel van een tegelvloer is dat deze goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming

In onze showroom kunnen we u vloertegels laten zien in verschillende stijlen. De populaire voorbeelden als de betonlook en houtlook tegels zijn in onze showroom goed vertegenwoordigd. Maar ook voor de tijdloze leisteenlook of mat zwarte vloertegel doen het altijd goed. 

Porcellanato

Een porecellanato tegel is een vloertegel gemaakt vanuit een compacte en harde pasta. Deze vloertegels zijn door-en-door gekleurd. Een belangrijke eigenschap van deze vloertegel is dat deze sterk en zeer krasbestendig is.

Betonlook

Contact gegevens

Elschot Tegels & Badkamers
Expansie 43
8316 GB Marknesse

OP AFSPRAAK GEOPEND

 Telefoon: 0527 264298
 Mobiel: 06 10753365
 E-mail: info@elschottegels.nl